Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Παραιτήθηκε και η αντιδήμαρχος Αλίκη Γαλαζούλα από τη «Δύναμη Πολιτών»



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, και η μέχρι πριν λίγο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Αλίκη Γαλαζούλα, παραιτήθηκε από τη θέση της και από δημοτική σύμβουλος της «Δύναμης Πολιτών». Η παραίτηση κατατέθηκε στο πρωτόκολλο σήμερα, πριν λίγη ώρα.

Μετά και αυτή τη παραίτηση, η σημερινή πλειοψηφία, δημιουργεί νέα ρεκόρ που η ίδια προηγούμενα είχε ξανά καταρρίψει. Είναι η πλειοψηφία με το μεγαλύτερο αριθμό παραιτήσεων στη θητεία της, και σε ταχτικούς και σε επιλαχόντες. Εντελώς θεωρητικά, με το νέο νόμο και το μέγιστο αριθμό των υποψηφιοτήτων που επιτρέπει, έχουν ήδη παραιτηθεί τόσοι, που δε θα είχε τη δυνατότητα να τους αντικαταστήσει, γιατί δε θα υπήρχαν άλλοι επιλαχόντες υποψήφιοι. Τόσο μεγάλος αριθμός παραιτήσεων, μπορεί να συγκριθεί μόνο με περιπτώσεις ομαδικών για λόγους διαμαρτυρίας. Βεβαίως κι εδώ περί διαμαρτυρίας για τη δεξιά στροφή της παράταξης πρόκειται.


Επίσης, έχει παραιτηθεί η πλειονότητα των αρχικά εκλεγέντων, αλλά και η πλειονότητα των επιλαχόντων, που αρνήθηκαν να αναλάβουν δημοτικοί σύμβουλοι. Είναι βέβαιο επίσης, πως από τα πρόσωπα που κατά σειρά πρέπει να κληθούν για να καλύψουν τις θέσεις των παραιτηθέντων, υπάρχουν κι άλλοι που θα αρνηθούν και παραιτηθούν, καταρρίπτοντας νέα αρνητικά ρεκόρ!

Από τις υποψηφιότητες που έχει παρουσιάσει ως αυτή τη στιγμή η «Δύναμη Πολιτών», δε προκύπτει αιμοδοσία… που θα μπορούσε να καλύψει τα τεράστια κενά που έχουν δημιουργηθεί.    

Το επόμενο διάστημα αναμένονται νέα πολιτικά πλήγματα για τη «Δύναμη Πολιτών», και τον επικεφαλής της, που υποστηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ, που αφορούν τον τρόπο που διαχειρίζονται υποθέσεις του δήμου. Ατυχώς καθημερινά αποδεικνύεται πως το δυνατό χαρτί της παράταξης, που ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, έχει μετατραπεί στο πλέον αδύναμο και την αιτία για τις συνθήκες αποσύνθεσης που παρουσιάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου