Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Γιάννης Σγουρός: Ποιον εκτιμά ιδιαίτερα, ποιοι το τιμούν βγάζοντας φωτογραφία μαζί του και ποιους είδε στη πόλη μας...

.
Έχουν ένα ενδιαφέρον οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στις τοπικές μας σελίδες, μετά τη χτεσινή επίσκεψη του εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού. Όποιοι βρέθηκαν στο δρόμο του πάντως και θέλησαν να φωτογραφηθούν, όπως προκύπτει από τη σελίδα του, δε τους χάλασε το χατήρι. Ανάμεσα στους πολλούς είχε επαφές με υποψήφιους για το πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης. Από τα πρόσωπα που συνάντησε, ξεχώρισε μόνο ένα, την εμβληματική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον Απόστολο Κόντο. Όπως προκύπτει επίσης από τις φωτογραφίες, συναντήθηκε και με τον υποψήφιο σοσιαλιστή... δήμαρχο, Χρήστο Κοπελούσο. 
  


Ακολουθεί το δελτίο τύπου με τις 2 (δύο) φωτογραφίες που το συνόδευαν:



Προς Συντάκτες Αυτοδιοίκησης

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Ίλιον ο Γ. Σγουρός


Τις επαφές και συναντήσεις του με τους πολίτες και φορείς της Αττικής συνεχίζει ο Γιάννης Σγουρός στο πλαίσιο της καθημερινής προσπάθειας να γίνει μια νέα αρχή για τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά Περιφέρεια της χώρας.

Το Σάββατο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο Ίλιον όπου είχε συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε εμπορικούς δρόμους της πόλης και την λαϊκή αγορά συζητώντας με πολίτες και επαγγελματίες για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Την Κυριακή βρέθηκε στον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μαζί με την εμβληματική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον Απόστολο Κόντο, περπάτησαν σε εμπορικούς δρόμους της πόλης, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ιωνικού Ν.Φ. και είχαν συνάντηση με το Δ.Σ. ενώ είχαν επαφές με υποψηφίους για τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης. 



 Και παρακάτω ορισμένες ακόμη φωτογραφίες για την ιστορία...

Εδώ σε επαφές... με το Γ. Βούρο και το στενό συνεργάτη του τελευταίου πρώην υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου