Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Στα 4 η «Καλημέρα όμορφη πόλη» του Χάρη Τομπούλογλου…

Τα ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ της ΝΙΚΗΣ!

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013




Παραλίγο στα 5!


Η μέχρι τις προηγούμενες εκλογές παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου, «Καλημέρα όμορφη πόλη» (ΚΟΠ), έχει σπάσει σε 4 κομμάτια. Το κύριο τμήμα της βρίσκεται στον υποψήφιο των επιχειρηματικών συμφερόντων, ένα μεγάλο μέρος στο συνδυασμό Χ. Κοπελούσου – Χ. Τριανταφύλλου, ένα τμήμα της παραμένει υπό το Χ. Τομπούλογλου, και ένας τουλάχιστον είναι υποψήφιος και υπεύθυνος επικοινωνίας του συνδυασμού του Π. Γρετζελιά! Αν κατέβαινε κι ο αποτυχημένος - τελειωμένος «αρχηγός», που έμεινε  χωρίς κανένα υποψήφιο, η ΚΟΠ θα είχε παρουσία σε τουλάχιστον 5 συνδυασμούς.


Με βάση τα αποτελέσματα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μηχανή παραγωγής υποψήφιων, ή φυτώριο, ακόμη και ΙΕΚ με εξειδίκευση στις υποψηφιότητες…  

Στα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε ο 24 καρατίων ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ μνημονιακότερος υποψήφιος δήμαρχος πανελλαδικά, περιλαμβάνονται τα βασικά στελέχη της ΚΟΠ, από το 2010 μέχρι τη παράδοση της στην «Ένωση δημοτών» του Λύσσανδρου Γεωργαμλή.  Ο οποίος πήρε το «δαχτυλίδι» από το Χάρη Τομπούλογλου, μετά τα… γεγονότα στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Το 2010 η ΚΟΠ είχε εκλέξει 5 συμβούλους στο δήμο. Αυτοί ήταν οι αδελφοί Χάρης και Γιάννης Τομπούλογλου, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Χρήστος Κοπελούσος.

Σε αυτούς αν προσθέσουμε τους Νάνσυ Λάλη, Άννη Αθανασιάδη και  Ειρήνη Αμαξοπούλου, έχουμε τους 8 από τους 10 πρώτους υποψήφιους που είχε ανακοινώσει η ΚΟΠ το 2010 όταν πρωτοεμφανίστηκε. 



Από αυτούς τους 9 με το Χ. Τομπούλογλου, έχουμε:

2 υποψήφιους δήμαρχους, το Χ. Τομπούλογλου και το Χ. Κοπελούσο
5 υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με τον υποψήφιο των επιχειρηματικών συμφερόντων
1 υποψήφιο σύμβουλο με το Π. Γρετζελιά

Υπάρχουν δεκάδες άλλοι που διάσπαρτα βρίσκονται, ή θα ανακοινωθεί αργότερα η υποψηφιότητα τους, στους παραπάνω συνδυασμούς! Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι του Χ. Τριανταφύλλου, που είναι η ψυχή και ο νους του συνδυασμού του Χ. Κοπελούσου.


Από τους παραπάνω, 4 έχουν υπογράψει τη περίφημη επιστολή – ύμνο στήριξης στο Χ. Τομπούλογλου, μετά τα γεγονότα στο «Αγλαΐα Κυριακού». Στους 4 πρέπει να προσθέσουμε το Λ. Γεωργαμλή, ο οποίος λογικά θα ανακοινωθεί αργότερα υποψήφιος, ενώ δουλεύει εντατικοποιημένα από τη πρώτη στιγμή, για τη στελέχωση του διάδοχου σχήματος των επιχειρηματικών συμφερόντων. Από τα συνολικά 7 πρόσωπα που υπόγραψαν εκείνη την επιστολή, ο 1 είναι υποψήφιος δήμαρχος, οι 2 είναι στο συνδυασμό των επιχειρηματικών συμφερόντων, ο ένας παραμένει στο πλευρό του Χ. Τομπούλογλου, ο αδελφός του Χ. Τομπούλογλου είναι υποψήφιος του Πατούλη, και αναμένουμε το Λ. Γεωργαμλή να ενισχύσει περαιτέρω το πλειονοτικό ρεύμα του υποψήφιου των επιχειρηματικών συμφερόντων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου